• darkblurbg
    Renske’s Biologisch voer voor honden

Renske’s Biologisch voer voor honden

Renske’s Biologisch voer voor honden

Renske’s Biologisch voer voor honden is 100% natuurlijk, tarwe glutenvrij en bevat biologische ingrediënten. 

100% natuurlijk 

Onze producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor humane consumptie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alle ingrediënten van hoge kwaliteit zijn. Onze voedingen bevatten absoluut geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. 

 

100% Biologisch 

De producten uit deze lijn zijn biologisch. Biologisch is op een natuurlijke manier, zonder chemicaliën. Bij biologische (dier)voeding worden dus geen chemische (bestrijdings)middelen en kunstmest gebruikt en het wordt geproduceerd met respect voor milieu, dier en mens. Onze producten zijn SKAL gecertificeerd. 

 

Vlees als hoofdingrediënt

Onze Biologische lijn bevat altijd vlees als hoofdingrediënt. Door deze hoge vleesgehaltes is deze lijn extra smakelijk, zeer licht verteerbaar en daardoor erg geschikt voor moeilijke eters en gevoelige honden.

Onze Biologische brok is verkrijgbaar in de smaak kip in zowel geëxtrudeerde als geperste brokken. Onze Biologische Vers Maaltijden zijn verkrijgbaar in twee smaken: verse kip en verse rund. Beide in verpakkingen van 300g en 500g. 

 

Wat is biologisch? Biologisch is op een natuurlijke manier, zonder chemicaliën. Bij biologische (dier)voeding worden dus geen chemische (bestrijdings)middelen en kunstmest gebruikt en het wordt geproduceerd met respect voor milieu, dier en mens. Onze producten zijn SKAL gecertificeerd.