• darkblurbg
  Nothin to Hide is het alternatief voor hondensnacks van gedroogde huid
  Nothin to Hide is het alternatief voor hondensnacks van gedroogde huid. In tegenstelling tot rawhide heeft het een zeer hoge verteerbaarheid. Daarnaast is het 100% natuurlijk.

Nothin to Hide is het alternatief voor hondensnacks van gedroogde huid

Alternatief voor snacks van gedroogde huid (rawhide)

Nothin to Hide is het alternatief voor hondensnacks van gedroogde huid. In tegenstelling tot rawhide heeft het een zeer hoge verteerbaarheid. Daarnaast is het 100% natuurlijk. De premium kauwsnacks zijn gemaakt van rundercollageen, een ingrediënt dat diverse gezondheidsvoordelen kent.

 

 

Nothin to Hide is een innovatief alternatief voor snacks van gedroogde huid (rawhide), op basis van rundercollageen en met een zeer hoge verteerbaarheid.

 • Premium kwaliteit kauwsnacks op basis van rundercollageen
 • Zéér hoge verteerbaarheid van 96,7% (vs. 40-50% voor traditionele snacks van gedroogde huid)
 • Ondersteunt de mondgezondheid
 • Goed voor vacht en huid
 • 100% natuurlijk
 • Geproduceerd in Brazilië
 • Verkrijgbaar in diverse varianten, in de smaken Kip en Rund

Bereiding

De kauwsnacks van Nothin’ to Hide zijn op basis van collageen. Dit wordt verkregen uit het bindweefsel van runderen en verwerkt tot een fijn poeder. Voor de snacks van Nothin' to Hide wordt dit poeder gehydrateerd en gevormd, waarna de snacks in de oven worden gebakken. Daarna worden de snacks gecoat in een laagje kip of rund voor een overheerlijke smaak, wat resulteert in een zeer hoge acceptatie.

Collageen

In het gepatenteerde productieproces wordt pure collageen gebruikt, van een kwaliteit geschikt is voor menselijke consumptie. Collageen heeft vele gezondheidsvoordelen en is momenteel ook populair als voedingssupplement voor mensen in de cosmetische industrie (gezonde huid, haar en nagels) en sportindustrie (spieropbouw- en herstel). Bewezen voordelen van collageen voor dieren zijn: vermindering van gewrichtspijn, verbeterde spijsvertering, verbeterde conditie van huid en vacht. Daarnaast stimuleert het de spieropbouw.