• darkblurbg
    Dierenwinkel Dier van Nu
    Wij zijn een leuke winkel voor dieren in de gezellige Theresiastraat te Den Haag

Dierenspeciaalzaak Dier van Nu

Dier van Nu is een winkel voor dieren en hun baasjes/verzorgers. De dierenwinkel ligt aan de gezellige Theresiastraat te Den Haag. Ik, Robert Bentvelzen, ben Dier van Nu in 2002 begonnen. De mensen die bij Dier van Nu werken zijn begaan met het welzijn van uw dier. Wij doen elke dag ons best onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Iedere dag opnieuw komen er weer mensen bij Dier van Nu die vol passie over hun huisdier praten, dit is waar je het als dierenwinkel allemaal voor doet!

Heden:

Wij zijn enkele jaren geleden gestopt met het verkopen van levende dieren in onze winkel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een leuk en gezond huisdier aanschaft. Natuurlijk ligt ons specialisme bij huisdieren, maar wij zijn van mening dat andere specialisten, zoals fokkers en kwekers, daar beter toe in staat zijn. Aangezien zij zich enkel en alleen op 1 soort dier richten. Bij ons staat namelijk het dierenwelzijn op nummer 1. 

We zorgen er natuurlijk wel voor dat de belangrijke producten voor uw huisdier in onze dierenwinkel aanwezig zijn. In onze winkel voor dieren is een ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment aanwezig om u elke dag te kunnen helpen.

Onze visie:

Wij leren nog iedere dag bij en willen onze kennis graag met u delen. Elke dag doen we ons best om u de hoogste kwaliteit te bieden en hebben service en hulpvaardigheid hoog in het vaandel staan.       
                                                                                                             
Ook het opleiden is belangrijk. Wij hebben hiervoor ook een erkenning van Aequor als goedgekeurd leerbedrijf. Wij willen onze stagiaires een positieve en leerzame ervaring mee geven. Zelf volgen we de vernieuwingen in de dierenbranche op de voet. Wij blijven ons inzetten om onszelf en u van de best mogelijke informatie te voorzien. Onze visie is het bedrijf laten groeien doormiddel van kennis, kwaliteit en tevredenheid.