• darkblurbg
    Tick Key de ultieme tekenverwijderaar!

Tick Key de ultieme tekenverwijderaar!

Tick Key de ultieme tekenverwijderaar!

De Tick Key is een handig hulpmiddel om teken te verwijderen bij honden of katten, d.m.v. een schuifbeweging kunt u de teek veilig, snel, eenvoudig en in zijn geheel uit de huid verwijderen. Deze tekenverwijderaar is ijzersterk en past aan elke sleutelhanger en is dus bij de hand. Waar en wanneer dan ook.

De Tick Key is een eenvoudig instrumentje om teken door middel van een schuifbeweging snel en veilig te verwijderen. U hoeft de teek zelf niet aan te raken. Zelfs de meest vastgebeten teek zal volledig, inclusief kop en poten, moeiteloos verwijderd kunnen worden. De Tick Key is 99,9% effectief bij alle formaten en soorten teken en u kunt de Tick key gebruiken bij huisdieren, zowel als bij mensen. Echt een aanrader!

 

Waarom de Tick Key?

Omdat teken ziektes kunnen veroorzaken is het van belang de teek zo snel mogelijk te verwijderen van uw dier. De Tick Key weegt 5 gram en is gemaakt van sterk onbuigzaam staal.

 

Werking:

De werking van de tekenverwijderhaar is eenvoudig. Schuif de sleuf van de Tick Key over de teek en trek de Tick Key schuin omhoog.