• darkblurbg
    Renske Super Premium Droogvoer voor katten
    Renske Super Premium Droogvoer voor katten is geschikt voor alle katten. Dit 100% natuurlijke kattenvoer bevat alle voedingstoffen die de kat nodig heeft.

Renske Super Premium Droogvoer voor katten

Super Premium Droogvoer

 

Renske Super Premium droogvoer met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt. Dit vers vlees of verse vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. De brokken bevatten minimaal 26% vers vlees en daarnaast nog gedroogd vlees. Hierdoor zijn de totale vleespercentages erg hoog en is de brok zeer smakelijk en erg licht verteerbaar. Deze lijn is dan ook erg geschikt voor gevoelige katten of moeilijke eters.

Deze droogvoerlijn is gebaseerd op variatie en combinatie. Wij geloven dat variatie bijdraagt aan een gezond en sterk lichaam. Iedere eiwitbron heeft zo zijn eigen kracht. Door gevarieerd te voeren werk je aan de gezondheid van het gehele lichaam van je kat. Daarnaast bouwt een kat zo ook minder snel een intolerantie of allergie voor een bepaalde eiwitbron op. Om deze reden hebben we in deze lijn zes verschillende smaken ontwikkeld. Zo kun je de kat vrijwel iedere dag een ander menu aanbieden en zorg je voor een gezonde afwisseling in bouwstoffen.

Deze brokken mogen ook met de Renske Gestoomde Vers Vlees Maaltijden worden gecombineerd. Onze vers vlees maaltijden zijn licht gestoomd en dus niet meer rauw. Hierdoor kun je onze vlees maaltijden zonder risico’s of problemen met onze Super Premium brokken combineren en/of mengen. De brokken uit deze lijn zijn in dezelfde eiwitbronnen verkrijgbaar als de Gestoomde Vers Vlees Maaltijden.

De brokken uit deze lijn zijn erg geschikt voor katten met een allergie of intolerantie. In deze lijn zijn telkens maar één of twee eiwitbronnen gebruikt (behalve bij de Verse Oceaanvis en Senior Kalkoen). Zowel de eiwitten, als de vetten en de digest zijn afkomstig van één of twee eiwitbronnen. Wanneer je dus de brokjes met kip geeft, zit hier ook alleen kip in. En geen lamsvetten o.i.d. wat in veel andere voedingen wel het geval is. Zo kun je ook een allergische of intolerantie kat met een gerust hart droogvoer geven.

100% natuurlijk

Glutenvrij

GRAANVRIJ

Vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt (min. 26%)

Totaal aan dierlijke ingrediënten tussen de 45% en 59%

Met groenten, fruit, kruiden, vitaminen en mineralen

Met omega-3

Geëxtrudeerde brok

Dit droogvoer is verkrijgbaar in 400gr, 1,5 kg en 6 kg.

 

Bron: Renske.com