• darkblurbg
  Dier van Nu is nu Officieel TRE PONTI DEALER

Dier van Nu is nu Officieel TRE PONTI DEALER

Gepubliceerd op: 01-09-2017

Dier van Nu is nu Officieel TRE PONTI DEALER

Waarom?

Omdat Tre Ponti Hondentuigen zijn gemaakt vanuit een verregaande liefde voor de hond!!

Hierbij de visie van TRE PONTI:

De gezondheid en het welzijn van de hond zijn tijdens het ontwikkelproces altijd onze 1e prioriteit. Wij streven hierbij naar een zo prettig mogelijke pasvorm en een zo veilig en plezierig mogelijke interactie tussen de hond en zijn begeleider.

Tre Ponti heeft er bewust voor gekozen om niet één type tuig te ontwikkelen en vervolgens het formaat van dit model voor elk grootte hond aan te passen. Nee, er is bewust gekozen om voor verschillende formaten honden een ander model tuig te ontwikkelen, waarbij de specifieke pasvorm en eigenschappen beter aansluiten op de grootte en de specifieke behoeften van de hond. Hierdoor ontstaat het meest optimale tuig voor elk formaat hond, of voor specifieke doeleinden.

Ook vinden wij dat een hond er gewoon 'mooi' uit moet kunnen zien. Het uiterlijk van het design staat bij de ontwikkeling als volgende prioriteit. De handgemaakte Tre Ponti producten zien er daarom buitengewoon mooi afgewerkt en trendy uit. Voor elke hond is wel een modieus, stoer, of kleurig model te vinden en voor vrijwel elke activiteit is er een geschikt tuig.

Inmiddels wandelen reeds honderdduizenden honden overal op de wereld dagelijks, onbelemmerd en tevreden in een Tre Ponti tuig.

Tre Ponti tuigen zijn dus gemaakt voor honden die wandelen, zwemmen, sporten, fietsen, etc.,

maar ook speciaal voor hulp- en werkhonden!

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN:

Tre Ponti tuigen bieden uw hond veel voordelen. Van expliciet belang is dat de maat en de pasvorm correct is. Neem dan ook altijd uw hond mee naar onze winkel. Wij hebben uitgebreide instructies gekregen waar wij op moeten letten en hoe wij deze tuigen moeten aanmeten, zodat alle bijzondere eigenschappen correct naar voren komen en u tevreden onze winkel uit loopt.

Tre Ponti tuigen zijn allen gebaseerd vanuit het idee om de hond een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de tuigen, zonder enige druk, wrijving bij de oksels en vorm van obstructie van de bewegende delen van de hond. Tre Ponti tuigen zijn dan ook uitermate geschikt voor honden die sporten (Flyball, Agility, Fietsen, etc.). Ook worden speciaal aangepaste Tre Ponti tuigen inmiddels ingezet voor hulphonden en zijn er blinde geleide tuigen in ontwikkeling.

De basistuigen zijn gemaakt van een niet allergisch, vederlicht en duurzaam materiaal. De kern is gevuld met een laag canvas, geen enkele rek dus en oersterk! Het materiaal wordt niet tot nauwelijks nat en houdt geen hondenharen vast.

De kwaliteit van Tre Ponti producten is op zijn minst als premium kwaliteit te bestempelen. Vederlicht, oersterk, allergievrij materiaal en het ontwerp is tot in detail doordacht!

Hier nog eenmaal de voordelen op een rijtje:

 • Doordachte ergonomische pasvorm
  · Optimale bewegingsvrijheid voor uw hond
  · Vederlicht, allergievrij, maar oersterk materiaal
  · Gedragsdoorbrekende eigenschappen
  · Geen ‘kantelen’ van het tuig
  · Perfecte controle over uw hond
  · Geen irritatie of wrijving bij de oksels
  · Het materiaal houdt geen haren vast
  · Het materiaal neemt geen ‘hondenlucht’ aan
  · De tuigen zijn watervast en snel droog
  · Eenvoudig om en af te doen
  · Eenvoudig te reinigen
  · Bij juiste maat is onbedoeld 'uitstappen onmogelijk.
  · Geschikt als wandel- en fietstuig
  · Geschikt voor ‘sport’ honden
  · Met precisie handgemaakt Italiaans design
 • Innovatief en gepatenteerd

 

Tot ziens in onze winkel aan de Theresiastraat 106 te Den Haag

 

Info teksten: Tre-ponti.nl