• darkblurbg
    Renske overstapweken voor hond en kat

Renske overstapweken voor hond en kat

Gepubliceerd op: 16-05-2018

Renske wil het beste voor haar honden en katten; daarom ontwikkelt zij al vijfentwintig jaar natuurlijke voeding. Als geen ander weet zij namelijk wat voor rol de juiste voeding speelt als het gaat om uiterlijk, gezondheid, gedrag en de prestatie van honden en katten. In al die jaren is het haar steeds duidelijker geworden wat het belang van variëren en combineren is... Hier heeft ze haar assortiment helemaal op ingericht!

Variatie is niet alleen lekker, maar ook gezond voor jouw huisdier! Door af te wisselen houd je het immuunsysteem van je dier wakker en bouwt het minder snel een allergie of intolerantie op. Daarnaast gaat zo af en toe een andere smaak in de voerbak verveling tegen, ideaal voor kieskeurige eters! Met alle producten van Renske kun je lekker variëren en combineren. Zo kun je jouw hond of kat iedere dag weer verrassen en zorg je voor een gezonde afwisseling in bouwstoffen. Dankzij de hoge vlees- en vispercentages die wij in onze producten gebruiken, is onze voeding ontzettend smakelijk. Smullen maar!

Wil jij jouw huisdier ook een gevarieerd menu voorschotelen? Dat kan! Scoor nu bij Dier van Nu een Renske Overstap Variatie box! In deze box zitten allerlei producten uit het Renske assortiment en de benodigde informatie. De boxen zijn verkrijgbaar in vier varianten; puppy, kitten, hond en kat! Nu voor slechts €12,50!