• darkblurbg
    Dierenwinkel Dier van Nu
    Wij zijn een leuke winkel voor dieren in de gezellige Theresiastraat te Den Haag

Renske Vers Vlees Stoofpotje met Wild is Beste Product van het Jaar!

Renske Vers Vlees Stoofpotje met Wild bij Dier van Nu
Gepubliceerd op: 21-02-2017

Renske Vers Vlees Stoofpotje met Wild

 

Renske Natuurlijke Diervoeding is in de categorie diervoeding met het product ‘Renske Vers Vlees Stoofpotje met Wild’ winnaar geworden.

Het product is speciaal samengesteld met het oog op de gezondheid van de hond en zo ontwikkeld dat het product perfect mee te nemen is gedurende een vakantie of als men op visite gaat. Dit product is onderdeel van de natuurlijke en gezonde voedingslijn van Renske.

Beste Product van het Jaar is een groot consumentenonderzoek waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. Wordt een product als beste door de consumenten beoordeeld, dan mag het product zich een jaar lang Beste Product van het Jaar Nederland noemen.

De verkiezing Beste Product van het Jaar Nederland bestaat sinds dit jaar. Het is een initiatief van Q&A Research & Consultancy (vooral bekend van het grootschalige consumentenonderzoek Retailer of the Year) en Consumer Contest Company.

In totaal streden er 113 producten mee. De scores van alle genomineerde producten zijn gebaseerd op drie criteria: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid.

Renske Natuurlijke Diervoeding is een sterk groeiend innovatief Nederlands bedrijf gevestigd in Cuijk en gespecialiseerd in 100% natuurlijke gezonde voeding voor honden en katten.

Ze zijn marktleider in het segment ‘vers vlees voeding’ dat verkrijgbaar is bij Dier van Nu en in meer dan 1.500 andere winkels in Nederland en verder in nog 12 landen.

 

Bron: Renske.com